Hem Ljuva Hem!

Nu är jag hemma efter tre veckor i Europa. Det har varit tre härliga och upplevelsrika veckor. Det märkliga är att jag har verkligen förändrats inombords efter veckorna. Jag har insett att jag KAN göra allt förutom att höra eller se i vissa situationer. Jag visste om det tidigare ja men jag insåg det efteråt att det finns för fan alltid en lösning.

Jag kan också tänka mig luffa ensam någon gång men då får det bli många böcker med mig. Jag tog dumt nog bara en bok med mig och den läste jag ut redan efter några dagar. Den var inte i min smak trots den vunnit Augustpriset.

Den heter förresten den amerikanska flickan och jag började skratta för att jag träffade faktiskt en amerikansk tjej under resan.

Nu måste jag få i ordning i mina saker!

Hej hej

Arghhh!

Nu har jag fått NOG! Jag är less på familjen och jag är minsann glad att jag inte bestämde mig att vara hemma i hela sommaren. Det skulle jag inte ens palla. Nu är jag inte ens nervös inför tågluffningen i Europa och ser fram emot att vara utan dem i tre veckor sedan ses vi i några dagar igen. Därefter blir det hemresa till staden som jag bor! HURRA!

RSS 2.0